Handboek spectaculaire nachtfotografie Nightscapes

Geplaatst door:

Het boek Nightscapes is nu al te verkrijgen in de pre-order. Het origineel zal pas tegen 15 November bij jou op de deurmat vallen.

Release datum 6-7 November 2021

Eindelijk is het dan zo ver. Mijn eigen boek ligt momenteel bij de redacteur ter controle en voor de definitieve opmaak. Hoe het boek er uiteindelijk uit komt te zien weet ik nog niet. Wat ik wel weet is dat het boek vol staat met tips en tricks, welke apparatuur je het beste kan gebruiken, op welke locatie je het beste kunt fotograferen en een heleboel foto’s die je zowel inspiratie als een leidraad geven over hoe je het beste een Nightscape kan maken.

Ben je ook net zo nieuwsgierig geworden als ik? dan zal je nog eventjes geduld moeten hebben. De officiële release staat gepland op 6-7 November. Je kunt het boek al wel vast bestellen in de pre-order via deze link:

Pre-order het boek Nightscapes hier.

Activiteiten omtrent de release van het boek

Om de release van het boek te promoten zullen er een aantal Workshops Nightscapes worden georganiseerd welke ik zal gaan geven in samenwerking met Pixfactory en Natuurfotografie magazine. Officiele data voor deze workshops zijn nog niet bekend en zullen nog worden ingepland. Ze zijn derhalve dus nog niet te reserveren. Ik houdt jullie via de website en mijn Social Media op de hoogte wanneer dit wel het geval zal zijn.

Daarnaast kunt u zich gratis inschrijven voor de Webinars welke op 6 November en 7 November (20:30uur) op het programma staan. Hierin vertel ik u in 45 minuten wat je zoal kan aantreffen in het boek en is er de mogelijkheid tot het stellen van de nodige vragen.

Tevens zal er aan het eind van het jaar nog een Masterclass nabewerken plaatsvinden. Hierin neem ik je mee in mijn eigen workflow om van een ruwe opname een uiteindelijke foto te creëren.

Meer info over alle evenementen volgt zodra hier meer over bekend is.

Tot dan.

Rutger Bus

0
  Related Posts
  • No related posts found.
error: Content is protected !!